Select Page

Investeer met impact in koopwoningen

Investeer op een veilige manier, ontvang een stabiel rendement en realiseer de financiering van koopwoningen voor Nederlandse moslims die geen reguliere hypotheek wensen.

Inschriifformulier

Financial reports FTW

Als investeerder in een eerdere financiering ben ik verheugd impact te kunnen maken met mijn investering. Het rendement wordt maandelijks op tijd uitbetaald en ik weet zeker dat mijn geld goed besteed wordt aan het helpen van gezinnen bij het

Kagan Koktas

CEO, Initech

FAIR FINANCE FUND

Introuctievideo

We make impact investing easier

We believe in a world in which people who have insufficient access to the financial sector are given the opportunity to participate in the way that suits them. This way they can achieve their wishes and goals. We want to reduce wealth inequality.

Wij financieren Nederlandse gezinnen

Fonds Wonen I financiert koopwoningen voor Nederlandse moslimgezinnen die geen gebruik wensen te maken van reguliere hypotheken, maar wel een woning willen en kunnen kopen. Waarom deze doelgroep?
Wij kennen deze doelgroep goed. Wij wensen in de toekomst meer doelgroepen met slimme financieringsoplossingen te kunnen helpen.

Wij zijn klaar om op te schalen

Wij hebben op de achtergrond jarenlange ervaring opgedaan.
Een aantal gezinnen zijn al gefinancierd.
Met Fonds Wonen I willen we uitbreiden en minimaal 10 gezinnen financieren.
Bij succes willen we opschalen met een Fonds Wonen II en minimaal 50 gezinnen aan een koopwoning helpen.

Investeren Met Fair Finance Fund

Rendement

Voor het lage risico krijgen investeerders een netto verwacht jaarlijks rendement van ~4% tot 4,5%

Laag Risico

Klanten nemen eigen middelen mee. Daarnaast hanteren we een strenge acceptatie en dient de woning als zekerheid

Governance

Een onafhankelijke stichting bewaart de investeringen namens de investeerders. Het fonds heeft een zeer ervaren Raad van Advies

Audit op het Fonds

Voor moslim investeerders is er een Sharia audit. Indien investeerders dat wensen kan de jaarrekening worden gecontroleerd

Bewezen Financiering

Voor het starten van Fonds Wonen I zijn een aantal gezinnen op de achtergrond gefinancierd. Met het Fonds willen we uitbreiden

Impactvolle Belegging

Investeerders dragen bij aan het oplossen van een maatschappelijk probleem

Investeer in een veilige financiering met impact!

Beleg een deel van jouw vermogen

Vanaf €15.000

Looptijd 10 jaar

Rendement 4% - 4,5%

Maandelijkse uitbetaling

Sign up for free

Goal is to make it urgent

We are starting in 21 days

Limited places

Contact us for more information

Hoe het werkt

1

Interesse

Indien u interesse heeft om in een hypotheek te investeren, kunt u contact opnemen.

2

Aanbod

Wij kunnen u een aanbod doen en de fondsdocumenten toesturen. Let op: er kunnen een beoerkt aantal personen deelnemen.

3

Inschrijven

Indien het aanbod u aanspreekt, kunt u zich inschrijven.

4

Acceptatie

Als wij u accepteren ontvangt u een betaalverzoek. Na betaling bent u participant.

5

Maandelijkse betaling

U ontvangt een maandelijkse betaling. Dit bestaat uit rendement en een deel van uw inleg.

Maandelijkse uitbetaling

U ontvangt aan het eind van elke maand een rendement over uw belegging als ook een gedeelte van uw initiële investering.

In dit rekenvoorbeeld laten wij zien wat de verwachte uitbetaling is aan het einde van elk jaar bij een initiële inleg van €15.000. U staat vrij om te investeren vanaf dit bedrag.

Anderen over Ons

Financial reports FTW

Als investeerder in een eerdere financiering ben ik verheugd impact te kunnen maken met mijn investering. Het rendement wordt maandelijks op tijd uitbetaald en ik weet zeker dat mijn geld goed besteed wordt aan het helpen van gezinnen bij hetKagan Koktas

CEO, Initech

Financial reports FTW

Als investeerder in een eerdere financiering ben ik verheugd impact te kunnen maken met mijn investering. Het rendement wordt maandelijks op tijd uitbetaald en ik weet zeker dat mijn geld goed besteed wordt aan het helpen van gezinnen bij hetKagan Koktas

CEO, Initech

Veelgestelde Vragen

Wij kunnen begrijpen dat u vragen heeft omtrent het investeren in ons fonds. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden hiernaast gebundeld.

Daarnaast organiseren wij binnenkort een bijeenkomst en nodigen wij u van harte uit om deze bij te wonen. Mocht u nog andere vragen hebben, dan kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier.

Wat is het verschil tussen FAIR finance fund en fonds wonen i?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waarom zou ik hierin investeren?

1. Stabiel rendement van ~4% voor een langere periode.

2. Laag risico vanwege de woning als zekerheid

3. Impact maken door woningen voor gezinnen te financieren.

Waarom investeren met Fair Finance Fund?

1. Impact fonds met een ervaren Raad van Advies en sterke governance, 2. Transparante kosten. We rekenen eenmalige emissiekosten en een lage jaarlijkse fee die alle fondskosten dekt. Geen verrassingen. 3. Wij zoeken de balans tussen rendement, risico’s en impact waar alle partijen profijt van hebben, 4. Jaarlijkse bijeenkomst en inspraak

Wat maakt dit impactvol?

Voor veel Nederlandse moslims is een reguliere hypotheek geen optie. Wij wensen deze grote groep te helpen aan een financiering die bij ze past.

Wat zijn de risico’s?
Het grootste risico is dat een gezin haar maandlasten niet meer kan betalen. Allereerst hanteren wij strenge acceptatiekaders. Daarnaast financieren wij woningen niet voor 100%. Gezinnen financieren een groot gedeelte van hun woning met eigen middelen. Het restant wordt gefinancierd vanuit Fair Finance Fund. Tenslotte, in het uiterste geval dient de woning als zekerheid. Dit betekent dat Fair Finance Fund de mogelijkheid heeft om het huis te verkopen in het geval er geen enkele oplossing is gevonden. Al deze zekerheden maakt dit tot een hele veilige investering.
Wat gebeurt er met mijn investering?
Met jouw investeringen worden woningen voor gezinnen gefinancierd. De gezinnen worden geselecteerd en dienen te voldoen aan strenge acceptatie kaders. De geldstromen lopen via een onafhankelijke stichting naar de notaris. De zekerheden worden in deze onafhankelijke stichting gehouden. Mocht de Beheerder Fair Finance Investors failliet gaan raakt dit de investeerders niet en zullen de terugbetaling, inclusief het rendement, doorbetaald worden aan de investeerders.
Hoe word ik uitbetaald?

Het gezin betaalt het fonds maandelijks een vast bedrag U ontvangt maandelijks rendement en een deel van je investering terug.

Meer informatie?

Stuur ons een bericht en wij vertellen u graag meer over Fair Finance Fund en hoe wij u kunnen helpen met het realiseren van uw doelen.